Ontdek Klassieke Homeopathie

Homeopathie begint bij Aarderijk.

Wat is Klassieke Homeopathie?

Homeopathie kent een lange geschiedenis en is zéker in deze tijd van het grootste belang. Het is een therapie die duurzaam is en gebruik maakt van natuurlijke middelen uit onder meer stoffen van planten, dieren en mineralen. De kracht van homeopathie is, dat jouw zelfherstellende kwaliteiten worden ingezet om je gezondheid te verbeteren!

 

Waarvoor kan ik bij Aarderijk terecht?

Heb je acute of chronische gezondheidsklachten, dan kun je bij mij terecht. Ik zie fysieke en mentale problemen en gezondheidsproblemen die regulier onverklaarbaar zijn in mijn praktijk. Voorts zet ik Klassieke Homeopathie in voor het versterken van het immuunsysteem. Naast gezondheidsverbetering zie ik ook dikwijls dat mensen belangrijke stappen in hun persoonlijke ontwikkeling zetten. Dat is heel bijzonder!

Maandelijks op voorpagina website

Is Klassieke Homeopathie iets voor mij?

Klassieke Homeopathie is er voor iedereen, van elke leeftijd, dus zeker ook voor jou! Iedereen is uniek, zo ook iedere homeopathische behandeling. Je krijgt behandeling op maat, helemaal afgestemd op jou. 

Bel of mail gerust eens vrijblijvend om te vragen wat Klassieke Homeopathie voor jou kan betekenen. Je bent altijd welkom!

Even voorstellen

Carlinde Schoonen, Klassiek Homeopaat

In 2018 ben ik gestart als Klassiek Homeopaat. Mijn keuze voor Aarderijk ontstond als vanzelf. Als kind werd ik al gefascineerd door de natuur. Ik vond het heerlijk om in de bossen of op het strand te struinen en wilde van alles over dieren en planten weten. Ook de geneeskrachtige werking van kruiden boeide me. De natuur en het respect voor de aarde en alles wat daarop leeft zijn een belangrijke rol in mijn leven gaan spelen.

Het werken als homeopaat betekent veel voor me, omdat ik in mijn behandelingen vorm kan geven aan de voor mij ideale gezondheidszorg. Wanneer je bij me komt, kijk ik niet alleen naar je ziekte of probleem, maar naar jou als persoon. 

Het liefst werk ik samen met collega’s uit de reguliere en complementaire gezondheidszorg. We kunnen van elkaar leren en samen hebben we veel te bieden aan mensen die zorg behoeven.

 

Mijn specialiteiten

Maandelijks op voorpagina website

Hahnemann’s methode

De 5- jarige opleiding tot Klassiek Homeopaat heb ik gevolgd bij de HAN (Homeopathie Academie Nederland) te Almelo. Ik werk volgens de oorspronkelijke methode van Hahnemann en neem het Ziekteclassificatiesysteem dat hij heeft ontwikkeld als uitgangspunt in mijn consulten. Daarmee behoor ik tot de Register Homeopaten (RH) en onderscheid ik me van andere Klassiek Homeopaten.

 

Ziekteclassificatiebloem

Alle onderwerpen en klachten die tijdens de intake aan de orde komen worden via dit systeem gerangschikt in een overzichtelijke Ziekteclassificatiebloem. Daarmee kan ik een behandelplan opstellen met daarin de te volgen stappen en de middelen die daarbij passend zijn. Niets wordt vergeten en het resultaat is duurzaam!

 

Homeopathie Plus

Naast Klassieke Homeopathie heb ik veel belangstelling voor en kennis over de ontwikkelingen binnen de reguliere geneeskunde. Voorts heb ik enige tijd als psycholoog gewerkt. Deze brede interesse, kennis en ervaring geven mijn consulten een extra dimensie en diepgang.

Wat kun je doen?

Telefonisch gesprek

Heb je vragen of weet je nog niet helemaal zeker of Klassieke Homeopathie iets voor jou is, voel je dan vrij om me te bellen. Ik beantwoord je vragen of kijk samen met jou naar de mogelijkheden.

Afspraak inplannen

Ben je er al uit? Neem dan contact op. Samen vinden we zeker een geschikt moment voor de intake!

Ik geef consulten op de praktijk, online én via telefoon. Daardoor kunnen mensen uit het hele land bij mij terecht.

Start van de behandeling

Vanaf het eerste consult ga ik samen met jou je ontwikkeling ondersteunen. Een mooie reis, waarin je je steeds beter gaat voelen en (weer) jezelf kunt worden!