Het is veel beter om je aandacht te richten op je gezondheid, dan op ziekte en herstel. Met het eerste voorkóm je namelijk dat je ziek wordt.

Met preventie wordt je weerstand sterker en daarmee word je minder ontvankelijk voor (besmettelijke) ziekten en kun je beter omgaan met indrukwekkende gebeurtenissen. Enkele heel eenvoudige tips om zelf te doen: neem voldoende vitamine C en D, zéker zodra de R in de maand is. En neem voldoende rust, kom regelmatig tot jezelf en zoek de natuur op!

Dit is een hele mooie basis. Maar dikwijls is er meer nodig, vooral als er in je familie chronische ziekten voorkomen, bijvoorbeeld: reuma, huidklachten, hart- & vaatziekten, kanker. Veel ziekten, bijvoorbeeld burn-out, Pfeiffer, hormonale problemen, COPD en hart- & vaatziekten hebben te maken met ziekten uit de familie. Klassieke homeopathie kan je weerstand op een dieper niveau versterken, waardoor familiaire aandoeningen zich niet in jou kunnen ontwikkelen tot (langdurende) aandoeningen die hetzelfde zijn of een afgeleide daarvan zijn.

Kom eens langs, dan vertel ik je wat ik voor je kan betekenen!

Het hele artikel lezen?

Kijk op www.klassiekehomeopathie.nl